BIZZARO NEXT

ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

Περιγραφή

Ένα εντυπωσιακό σχέδιο που συνδυάζει αρμονικά την άνεση και την κομψότητα. Ο λεπτός σκελετός, αναδεικνύει τα ιδιαίτερα στοιχεία και την αισθητική του. Το εξαιρετικά μαλακό και άνετο μπράτσο, βάζει την τελική πινελιά στο σχέδιο και προσφέρει ένα ακόμα άνετο κάθισμα. Αυτός ο γωνιακός καναπές γεννήθηκε για να κυριαρχεί σε κάθε χώρο.

 

Ο νέος του πλέον σκελετός έχει πιο λεπτές γραμμές και το νέο μπράτσο γίνεται κάθισμα ακόμα και τραπεζάκι. Το μικρό καπιτονάρισμα στα μαξιλάρια, η γαλλική πατιλέτα καθώς και η αναλογία των ασύμμετρων μαξιλαριών συμπληρώνει τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και τον τοποθετεί στα σύγχρονα σπίτια. Τα μαξιλάρια καθίσματος είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας αφρώδη (λάστιχα σε σάντουιτς) με διπλή υποαλλεργική επικάλυψη και επιπλέον βαμβακερή φόδρα. Το κάλυμμα είναι αφαιρούμενο με άριστη εφαρμογή σε σώμα και μαξιλάρια αφού κόβεται και ράβεται πάνω στον καναπέ στις ειδικές του διαστάσεις και όχι σε μια universal διάσταση. Η αφαίρεση και επανατοποθέτηση του καλύμματος είναι πολύ εύκολη χάρη στη χρήση των αυτοκόλλητων (Velcro) κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα χρηστικό αφού διευκολύνει στον καθαρισμό του, ενώ όλο το σώμα του καναπέ είναι ντυμένο με υλικό ακοπιάτο που βοηθάει στην άψογη εφαρμογή του υφάσματος, ενώ όταν αυτό αφαιρεθεί για πλύσιμο, ο καναπές μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά. Ο ειδικός μηχανισμός στα μαξιλάρια κάνει πολύ εύκολη την αφαίρεση και επανατοποθέτηση του υφασμάτινου καλύμματος χωρίς να μεταβληθεί η αρχική τους μορφή. Τα μαξιλάρια πλάτης είναι κατασκευασμένα με γέμιση από πούπουλο και αντιαλλεργικό πολυεστέρα με παρθένα πρώτη ύλη, που περιβάλλεται από βαμβακερό πουπουλόπανο Α΄ ποιότητας. Και στα μαξιλάρια πλάτης ο ειδικός μηχανισμός κάνει πολύ εύκολη την αφαίρεση και επανατοποθέτηση του υφασμάτινου καλύμματος χωρίς να μεταβληθεί η αρχική τους μορφή, ενώ το κάλυμμα του σκελετού είναι και αυτό αφαιρούμενο.

Ο σκελετός του καναπέ μας είναι κατασκευασμένος από φουρνιστή οξιά ξηραντηρίου και αφού την αφήσουμε να ξεκουραστεί για άλλους έξι μήνες. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι η οξιά είναι απαλλαγμένη από κάθε υγρό του ξύλου, πράγμα που θα μας εγγυηθεί ότι στο μέλλον θα διατηρήσει το σχήμα που της δίνουμε χωρίς να σκεβρώσει και να αλλοιώσει το σχήμα του σκελετού μας. Τα σκελετά μας τα κατασκευάζουμε έτσι ώστε να έχουν τη μέγιστη αντοχή σε στρεβλώσεις από τους πολύ ισχυρούς ιμάντες που χρησιμοποιούμε οι οποίοι είναι εγγύηση για την αντοχή σε βάθος χρόνου του υποστρώματος του καναπέ, σημείο που «πονάει» ο καναπές μετά την πάροδο των χρόνων. Το σχέδιο μας φοράει πόδια μεταλλικά που τον κάνουν να φαίνεται ότι αιωρείται. Φυσικά η δυνατότητα μεταβολής των διαστάσεων είναι δεδομένη, όπως και προσθήκη διαφορετικών ποδιών αφού κάθε φορά θα τον προσαρμόσουμε στις ανάγκες του πελάτη, δίνοντας του και τη δυνατότητα για άλλες διαφοροποιήσεις που μαζί με την επιλογή του υφάσματος θα του δώσουν τη δυνατότητα να εξατομικεύσει (customize) το δικό του προϊόν.

Τα υφάσματα που ταιριάζουν στον συγκεκριμένο καναπέ είναι από μια ευρεία γκάμα που ξεκινά από τα βαμβακερά, τις ψάθες, ακόμα και τα λινά υφάσματα που πάντα έχουν να κάνουν και με τον επιθυμητό συνδυασμό.

© Copyright Dafi - Dafi 2018 / Developed by Big Web Theory